Megnyitás a böngészőben
 
 
 

Gyere ki az Egy a Természettel Világkiállítás keretében megrendezésre kerülő FeHoVa PLUSZ-ra és vásárold le belépőjegyed árát!!

2021. szeptember 30. - október 3. között jön a FeHoVa PLUSZ!

Számos kiállítóval lehet majd találkozni az Egy a Természettel Világkiállítás keretén belül megrendezett FeHoVa PLUSZ kiálltáson, akik több, mint egy év szünet után várják az érdeklődőket standjaikon. Természetesen a kiállításon az Energofish Kft. standját is megtalálhatod majd az E pavilonban (E10-es stand), ahol személyesen találkozhatsz népszerű horgászainkkal és megismerheted a legújabb termékeinket.

A kiállításra érkező horgászoknak most egyedi ajánlatot kínálunk. Amennyiben a kiállítás ideje alatt minimum 5000 Ft értékben vásárolsz standunkon, akkor a kedvezményes belépőjegyed értéke teljes egészében levásárolható! (Akciónkban csak az érvényes horgászkártyával kedvezményes jegyet váltó és regisztrált látogatók vehetnek részt, a teljes áron megváltott jegyek, vagy nem horgászkártya kedvezménnyel igénybe vett csökkentett áru jegyek, az akcióban nem vesznek részt!)

Fontos, ehhez regisztrálnod kell az alábbi formulán. Előzetes regisztráció nélkül nem tudjuk levásárolhatóvá tenni kedvezményes belépőjegyed értékét!

FONTOS!

A FeHoVa PLUSZ kiállításra kedvezményes belépő váltása esetén csak horgászkártyáddal, vagy más kedvezményre jogosító dokumentummal tudsz belépni.

 
 
 
  REGISZTRÁLOK  
 
 
 

Keresd az Energofish partnerboltokban!

Energofish Kft.
1201 Budapest, Helsinki út 74.
Telefon: 06-1-283-22-85
Email: info@energofish.hu

Az országos partnerbolt hálózat lista itt tekinthető meg!

 
 
 
  Leiratkozás!